Nije mi jasno kako ja nisam otvorila ovu temu kad sam bila pošizela pre par dana nakon završetka sezone.

MILICE OBOŽAVAM TE PREVIŠE TOLIKO DA MI SE PLAČE SADA U REDU. SVI, ALI SVI SHippuju Jacka i Emily, samo ja shippujem Daniela i Emily. TOLIKO IH SHIPPUJEM DA MI NIJE DOBRO. Priča sa Jackom je previše... ne znam, ne drži mi vodu da budu zaljubljeni posle toliko godina, a ona fazon imala 10 godina kad ga je poslednji put videla. Ni on ni ona tada nisu bre imali blage veze gde se nalaze, kakva ljubav kakvi bakrači.
Priča i ono što ona ima sa Danielom je sasvim druga stvar... savršeni su. I svi kao Daniel je đubre. Molim? Izvinite, šta? Da li mi gledamo istu jebenu seriju? Očigledno ne. Daniel je toliko dobra osoba koja živi u leglu zmija, laži i prevara. I ne, ne mislim da se pretvara u pravog Grejsona poput njegovog oca i majke. On je čovek za sebe, a mislim da će Emily izvući iz njega ono najbolje, baš kao i on iz nje.
Drugo. NOLAN FUCKING ROSS. Ja mislim da ja toliko volim tog lika da to nije baš najzdravije. Od samog starta sam znala da će on ispasti najveći prijatelj svima njima tamo. I koliko mi je predivno prijateljstvo između Nolana i Jacka. Ja čak volim i Jacka, samo ga ne shippujem sa Emms.
Treća stvar... Viktorija je ubitačan lik, ali baš kao što se može očekivati, ne volim je nimalo. Previše mi je podmukla i premazana, i nakon svega što je uradila... to što je volela Emilynog/Amandinog ćaleta je ne vadi iz cele situacije. Mada, videćemo, kontam, there's more to the story than meets the eye right now.
JAO JEDVA ČEKAM DRUGU SEZONU.